Travel Days Tracker
Видалення даних і налаштування приватності
Travel Days Tracker не створює обліковий запис, яким керує розробник. Історія поїздок зберігається на пристрої та може бути у вашому особистому iCloud, коли iCloud увімкнено.
Дата набуття чинності: 24 вересня 2026 р.
Вимкнути геолокацію
Відкрийте Налаштування iOS, знайдіть Travel Days Tracker і змініть доступ до геолокації. Коли геолокацію вимкнено, ручне введення залишається доступним.
Змінити або видалити поїздки
У розділі Trips застосунку можна виправити або видалити окрему поїздку. У Profile можна видалити окрему особисту ціль.
Експортувати резервну копію
У Profile виберіть Export backup, щоб зберегти JSON-копію історії поїздок і налаштувань до змін.
Керувати iCloud
У Налаштуваннях iOS можна вимкнути доступ iCloud для Travel Days Tracker. Вимкнення синхронізації зупиняє майбутню синхронізацію, але не завжди автоматично видаляє дані, які вже є в особистому iCloud.
Потрібна допомога?
Напишіть на support@traveldaystracker.fyi. Дані в особистому iCloud належать вашому Apple Account, тому ми можемо не мати можливості отримати до них доступ або видалити їх за вас. Ми пояснимо доступні дії в застосунку й Налаштуваннях iOS.